Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109938887-6984444434

Ο στόχος μας

Προτεραιότητά μας η ποιότητα

Καινοτομία, γρήγορη εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικές τιμές.

Σχέση εμπιστοσύνης

Αξιόπιστα, σίγουρα, εγγυημένα.

Σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση στα μέτρα σας.

Σύγχρονος εξοπλισμός

Πλήρες φάσμα υπηρεσιών

Η εργασία απαιτεί τεχνογνωσία, εμπειρία και ταχύτητα.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1997 στην Αργυρούπολη και δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και εμπορίας υαλοπινάκων, εξαρτημάτων και κουφωμάτων αλουμινίου EUROPA παρέχοντας στους επαγγελματίες του χώρου ολοκληρωμένες λύσεις. Ωστόσο θέλαμε εμείς να ασχοληθούμε με τις κατασκευές κάθε πελάτη, για αυτό το λόγο έχουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο που γίνονται όλες οι κατασκευές. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ελισσόμαστε και να δημιουργούμε για την κάθε σας ανάγκη, λύσεις εργονομικές και καλαίσθητες για κάθε χώρο επαγγελματικό η ιδιωτικό.
Άμεση προτεραιότητά μας είναι η ποιότητα, η καινοτομία, η γρήγορη εξυπηρέτηση και οι ανταγωνιστικές τιμές. Λόγω της εμπειρίας μας μπορούμε να σας προσφέρουμε την κατάλληλη λύση στα μέτρα σας.Επισκεφθείτε την έκθεσή μας και δείτε τα από κοντά!


Πάντα με σεβασμό στις ανάγκες σας, αξιόπιστα, σίγουρα, εγγυημένα.

Η δουλειά μας περιλαμβάνει πλήρες φάσμα υπηρεσιών. Ειδικές κατασκευές καταστημάτων, εσωτερική διακόσμηση, γκαραζόπορτες, βιτρίνες καταστημάτων και πολλά άλλα. Σε εμάς θα βρείτε πάντα την πιο οικονομική λυσή. Η εργασία απαιτεί τεχνογνωσία, εμπειρία και ταχύτητα. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση και τοποθέτηση κρυστάλλων  καθώς και την αντικατάσταση ραγισμένου ή θρυμματισμένου καθρέπτη, ολοκληρώνοντας την εργασία αυθημερόν σε όποια περιοχή κι αν βρίσκεστε.