Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2109938887-6984444434

 

Επεξεργασία τζαμιών και καθρεπτών 

Επεξεργαζόμαστε τζάμια και καθρέπτες κάθε τύπου όπως Ροντέ, Μπιζουτέ, Τρασέ, με τεχνογνωσία του κάθε υλικού καθώς και του χώρου της εφαρμογής του. Σας συμβουλεύουμε για την καλύτερη λύση και εγγυούμαστε την ταχύτητα καθώς και την ποιότητα της εργασίας. Η άμεση αντικατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών τζαμιών σε παλαιά ή καινούρια, ξύλινα, πλαστικά ή μεταλλικά κουφώματα, είναι μια εργασία που δεν χρειάζεται να κοστίσει πολλά. Ερχόμαστε άμεσα στο χώρο σας και τοποθετούμε νέο τζάμι, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή.

skala

Κατασκευές από τζάμι

  • Ανεμοθώρακες

  • Αυτόματες πόρτες καταστημάτων

  • Βιτρίνες καταστημάτων

  • Γυάλινες σκάλες 

  • Γυάλινα μπαλκόνια

Το γυαλί που χρησιμοποιείται είναι triplex ασφαλείας. Επιλογές είναι το διάφανο, σχέδιο αμμοβολής, φιμέ, μπρονζέ και χρωματιστό. Μπορεί να τοποθετηθεί με κολωνάκια inox ή με βάση αλουμινίου δαπέδου.

 

ipir mpal  

  • Γυάλινα σκέπαστρα 

Οι γυάλινες οροφές είναι κατασκευές με τις οποίες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τον ανοιχτό χώρο δημιουργώντας ένα καινούριο χώρο πιο εύχρηστο και πιο ασφαλή. Η γυάλινη οροφή αλλάζει άμεσα την αισθητική του χώρου μετατρέπoντας το εξωτερικό τοπίο σε εσωτερικό παρέχοντας τη δυνατότητα να απολαύσουμε την άμεση επαφή με τον εξωτερικό χώρο χωρίς να μας επηρεάζουν τα διάφορα καιρικά φαινόμενα. Οι γυάλινες οροφές μπορούν να γίνουν σταθερές ή ηλεκτρικά ανοιγόμενες. Το υλικό κατασκευής τους μπορεί να είναι αλουμίνιο inox η χάλυβας. Τα στέγαστρα εισόδου αποτελούν την ιδανική λύση προστασίας των κύριων εισόδων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων από τη βροχή και την ηλιακή ακτινοβολία. Κατασκευάζονται από καθαρό αλουμίνιο βαμμένο ηλεκτροστατικά, σε παραδοσιακά και μοντέρνα σχέδια και προσφέρουν τη δυνατότητα κάλυψης με κρύσταλλο ή συμπαγή πολυκαρμπονικά και ακρυλικά φύλλα. Στηρίζονται εύκολα, χωρίς να επεμβαίνουν δραστικά στην αρχιτεκτονική του κτιρίου.

  • Καθρέπτες

Ο καθρέπτης είναι ένα υλικό το οποίο έχει την ιδιότητα να δημιουργεί είδωλα, να κάνει τους χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι αλλά και να κρύβει ατέλειες προβάλλοντας τα σημεία που επιθυμούμε να αναδείξουμε. Η χρήση του καθρέπτη στη διακόσμηση, είναι μια σίγουρη επιλογή με εγγυημένα αποτελέσματα.

  • Καμπίνες μπάνιου 

  • Πτυσσόμενες πόρτες

Οι συρόμενες- πτυσσόμενες πόρτες είναι ένα σύστημα γυάλινης πόρτας με ανεξάρτητα πλαισιωμένα φύλλα από διπλά, triplex ή με μονά securit τζάμια και θέση parking. Στο πάνω μέρος υπάρχει ένας οδηγός όπου σύρετε η υαλόπορτα και παρκάρει σε όποια θέση εμείς θέλουμε. Στο κάτω μέρος χωρίς τη χρήση οδηγού στο δάπεδο ασφαλίζουν με σύρτη ή με κλειδαριά . Η κίνηση γίνεται με ιδιαίτερη ευκολία χάρη στα ράουλα βαρέως τύπου. Τα λάστιχα που υπάρχουν ανάμεσα στα αλουμινένια προφίλ εξασφαλίζουν πλήρη στεγανοποίηση.

  • Ψηφιακή εκτύπωση

Φωτογραφίες